top of page
Blekkskriver

VELKOMMEN TIL KML FAGERNES TRYKK & REKLAME

Velkommen til KML Fagernes Trykk & Reklame med base Fagernes, Valdres.

Her kan du bestille reklameprodukt og få gode tips til profilering og marknadsføring. Vi lager skilt, banner, bilreklame, vindusreklame og diverse trykksaker som visittkort og plakatar. Tøytrykk er også eit område vi har lang erfaring med. Vi lagar og trykker namn og logoar på idrettstøy, skulegenserar, T-skjorter og andre tøyprodukt.

I det siste har vi også knytta til oss nye samarbeidspartnarar slik at produkt som laging og oppretting av nettside/heimeside og nettbutikk er blitt ein del av det vi kan tilby.

Skjermbilde 2021-04-16 kl. 01.08.51.png
TRYKKSAKER

Vi leverer alt av trykksaker til bedrifta di. Slik som marknadsmaterial, plakatar, flyere, DM, postkort, omslagsmapper, produktark, katalogar, etikettar, adresselappar, klistremerke, brosjyrer, visittkort, postkort, invitasjonar, brevark og konvoluttar, menyar etc. Vi har kort leveringstid og gode prisar. Om du treng å få utvikle logo/grafisk profil til trykksakene dine, kan vi også hjelpe til med det.

Stadionskilt 3.JPG
SKILT

Vi tilbyr eit stort utval av skilting, frå diskrete innvendige skilt til store fargerike utandørsskilt. Alt frå stadion-skilt byggeplass-skilt, HMS-skilt, vegvisarar til informasjonsskilt for å merke bygningar, kontor, ut- og inngangar. Det er viktig at form og innhald er tilpassa der skiltet skal plasserast og ikkje minst det bodskapet skiltet skal formidle. Vi kan hjelpe til med rådgjeving rundt dette.

128532468-professional-cosporate-busines
BANNERE

Vi trykker banner til det behovet de har, både til innandørs- og utandørsbruk. Bruksområda for banner er mange, inkludert til fasader, stillas og gjerde, samt innendørsbruk på scener, messer eller konferansar. Det er få avgrensingar på storleiken til eit banner, og vi vil gjere vårt beste for å lage det banneret du ønsker, uavhengig av storleik. Vi printer på kraftig plastduk som kan brukast både innandørs og utandørs.

Car design
BILDEKOR

Dekor på bil er ein kostnadseffektiv måte å marknadsføre ei bedrift på. Den er synlig overalt der du reiser, og den skaper ei ramme av merksemd som absolutt vil vere nyttig for alle offentlege og private bedrifter og organisasjonar. Vi leverer bildekor med høg kvalitet, og monterer namn, tekstar og logoar til konkurransedyktige prisar for alle typar bilar. Vi kan også hjelpe til med utvikling av grafisk profil dersom det er behov for det.

Cool Typografi blå T-skjorte
TEKSTILTRYKK

Vi leverer alt av trykking og brodering på klede og tekstilar. Vi skjer og printar logoar, og trykker på genserar, T-skjorter, skolegenserar, arbeidsklede, ryggsekkar og alt anna av tekstiler. Vi har katalogar frå mange leverandørar av tøy i store og små kvantum og sender deg relevante kataloger innanfor det du spør etter. Hos oss er alle oppstartskostnader inkluderte. Altså ingen skjulte kostnader og alt blir trykt her i Norge.

miniatyr Sjablonger
LOGO/GRAFISK PROFIL

Vi trykker banner til det behovet de har, både til innandørs- og utandørsbruk. Bruksområda for banner er mange, inkludert til fasader, stillas og gjerde, samt innendørsbruk på scener, messer eller konferansar. Det er få avgrensingar på storleiken til eit banner, og vi vil gjere vårt beste for å lage det banneret du ønsker, uavhengig av storleik. Vi printer på kraftig plastduk som kan brukast både innandørs og utandørs.

Nettstedsutforming
NETTSIDE

For å lykkast kommersielt må nettsider i dag vera tilpassa både tradisjonell dataskjerm, nettbrett og mobiltelefonar i eit nesten utalt tal storleikar. Dette gjer vi med oppsett av nettsida som kallast responsivt design. Korleis innhaldet blir formidla med tekst og bilde er òg særs viktig for korleis søkemotorer les og tolkar sidan, og dermed rangerer ho i søka sine. Søkemotorer er din aller viktigaste allierte for å lykkast med din nettsatsning. Vi har all kompetanse på å skapa nettsider som gjer at du er tettare på å nå dei overordna måla dine som bedrift.

Pakke levert
NETTBUTIKK

Ein skikkeleg nettbutikk er i dag stadig meir nødvendig for alle som sel ei eller anna form for produkt når vi har Korona virus-bølgjene, og gigantar som Amazon, Alibaba, Zalando og dessutan andre internasjonale gigantar som allereie planlegg å etablera seg sterkare i fleire land og marknader. Det er derfor av den største viktigheita for kremmarar og handelsfolk over heile Noreg å komma seg skikkeleg på nett. Vi har kompetansen og verktøya for å hjelpa deg med dette frå A til Å, og vi er dedikerte til å hjelpa akkurat deg.

Image by Stephen Phillips - Hostreviews.
SØKEMOTOR OPTIMALISERING

90% av all aktivitet på internett startar med eit søk i Google. 70% av desse forheld seg berre til første resultatside og 60% forheld seg berre til dei fem øvste resultata av det organiske søket. Vi kan SEO (søkemotoroptimalisering), og set opp nettsida di for å få meir tyngde slik at den rangerar høgare på viktige søkeord i Google, og dermed sikre meir relevant og lønnsam trafikk til nettsida eller nettbutikken din. For å rangera høgare i Google, treng du lenker som peikar til nettstaden din. Dette har vi gode og rimeleg løysingar til deg på.

Lyspære

KATALOGAR
OG INSPIRASJON

SJÅ DET VI KAN LEVERE
OG BLI INSPIRERT

bottom of page